صفحه اصلی | راهنما | به کانال تلگرام ما بپیوندید
Header
امروز : چهارشنبه 10 دی 1404 | تماس با ما | عضویت در سایت |
ليگ برتر 140405 - دوره بیست و پنجم
امتیازتفاضلتعداد بازیتیمردیف
301114سپاهان1
28915پرسپولیس2
24215چادرملو اردکان3
231015تراکتور4
23115گل گهر سيرجان5
22614استقلال6
22-215ملوان بندرانزلی7
21115خیبر خرم آباد8
18-115فجر سپاسی9
16-215فولاد خوزستان10
16-615استقلال خوزستان11
15-415پیکان12
15-615آلومینیوم اراک13
14-415ذوب آهن14
13-315شمس آذر قزوین15
8-1215مس رفسنجان16
تبلیغات






منبع عکس :

هفته بیست و نهم لیگ هجدهم

با پایان هفته بیست و نهم لیگ برتر هیچ چیز در قعر و صدرجدول تغییر نکرد تا کار سهمیه آسیایی، قهرمانی و البته آخرین سقوط به لیگ یک به هفته آخر کشیده شود.

به گزارش "ورزش سه"، در هفته بیست و نهم لیگ برتر که به صورت همزمان برگزار شد در صدر جدول 4 بازی برگزار شد که هر 4 بازی با نتیجه تساوی به پایان رسید، پرسپولیس برابر ماشین سازی به تساوی یک بر یک رسید، سپاهان با پدیده یک بر یک کرد، استقلال با نتیجه بدون گل برابر صنعت نفت متوقف شد و تراکتورسازی هم برابر پارس جم به تساوی یک بر یک رسید.

 

با این نتایج رقابت برای قهرمانی به هفته آخر کشیده شد با یک تغییر، اینکه تا قبل از بازی های هفته بیست و نهم لیگ برتر استقلال و پدیده هم در کنار سپاهان و  پرسپولیس برای رسیدن به قهرمانی شانس داشتند ولی با نتایج امشب آنها به طور کامل از کورس قهرمانی خارج شدند و کار قهرمانی در هفته پایانی بین پرسپولیس و سپاهان ادامه دارد.


با این شرایط پرسپولیس برای قهرمانی تنها به یک امتیاز احتیاج دارد و فقط در شرایطی که این تیم هفته آخر برابر پارس جنوبی جم شکست بخورد و سپاهان برابر استقلال خوزستان پیروز شود این تیم در هفته پایانی قهرمان نخواهد شد.


با این شرایط استقلال، پدیده و تراکتورسازی در هفته پایانی برای کسب سهمیه رقابت خواهند کرد و قرمزهای تبریزی برای کسب سهمیه آسیایی باید در هفته پایانی پیروز شود و امیدوار باشد پدیده نتواند برابر ماشین سازی برنده شود. البته استقلال با نتیجه در بازی امشب برابر صنعت نفت سهمیه آسیایی خود را برای فصل آینده در لیگ قهرمانان آسیا قطعی کرد.


اما همین رقابت برای سهمیه آخر سقوط کرده به لیگ یک هم بدون تغییر باقی ماند، جایی که نفت مسجد سلیمان و سپیدرود به ترتیب از پیکان و نساجی شکست خوردند تا جنگ بقا به هفته آخر کشیده شود.

 

با این شرایط نفت مسجدسلیمان با یک امتیاز بیشتر از سپیدرود در رده چهاردهم جدول لیگ برتر قرار گرفته است و دو تیم در هفته پایانی همچنان با هم رقابت دارند، جایی که سپیدرود در آزادی با استقلال بازی می کند و نفت مسجد سلیمان در خانه به مصاف ذوب آهن خواهد رفت.



منبع خبر : varzesh3.com

تاریخ ارسال خبر : 1398/02/22 00:15

سفارش آگهی

بازیهای تیم ملی ایران
بازیهای باشگاهی داخلی
بازیهای باشگاهی بین المللی
باشگاههای ایران
بازیکنان
مربیان
داوران
آرشیو اخبار

ورود اعضاء :

نام کاربری

کلمه عبور



یادآوری کلمه عبور
عضویت در سایت 
 

تبلیغات





آمار سایت
كاربران حاضر: 708 نفر

کل بازديد : 24038561 نفر

بازديد امروز :  12641 نفر

بازديد ديروز :  14549 نفر

کل اعضاء :  2434 نفر
کلیه حقوق این سایت متعلق به www.iraninanfootball.ir می باشد.